Tekens Waslabel : Wasvoorschriften - Oldenzaalse Strijkservice & Kledingverander Atelier

Tekens Waslabel : Wasvoorschriften - Oldenzaalse Strijkservice & Kledingverander Atelier. 110°c f mild proces 6 beperkt programma niet bleken n Op elk waslabel vind je normaal gesproken 5 basisvoorschriften, die je vertellen hoe je het kledingstuk op de juiste manier moet wassen, drogen en strijken, zodat het kledingstuk lang mooi blijft. Deze wastekens zijn trouwens internationaal. Wasvoorschriften terstal familiemode.geen chloorhoudend middel gebruiken / niet bleken. Aug 07, 2021 · waslabels betekenis :

Op elk waslabel vind je normaal gesproken 5 basisvoorschriften, die je vertellen hoe je het kledingstuk op de juiste manier moet wassen, drogen en strijken, zodat het kledingstuk lang mooi blijft. Op elk waslabel vind je normaal gesproken 5 basisvoorschriften, die je vertellen hoe je het kledingstuk op de juiste manier moet wassen, drogen en strijken, zodat het kledingstuk lang mooi blijft. Hieronder vindt u een overzicht van de betekenis van de wassymbolen. Betekenis van de wassymbolen op het waslabel. Aug 07, 2021 · waslabels betekenis :

waslabels, wasvoorschriften wassymbolen wasetiketten uitleg wasvoorschriften wassen drogen ...
waslabels, wasvoorschriften wassymbolen wasetiketten uitleg wasvoorschriften wassen drogen ... from meolease.nl
Aug 07, 2021 · waslabels betekenis : Wat is de wassymbolen op het waslabel? More images for tekens waslabel » 110°c f mild proces 6 beperkt programma niet bleken n 2 normaal programma p max. Het waslabel voor de fijne was kan je herkennen aan de strepen onder het symbool. Deze wastekens zijn trouwens internationaal. Bovendien geven de symbolen ook tips voor een professionele reiniging en de te gebruiken bleekmiddelen.

Huishoudcoach zamarra kok heeft de oplossing voor je.

Redactie margriet | 16 april 2018. Een pictogram van een wastobbe met daarin een temperatuur geeft de maximale temperatuur aan waarop gewassen mag worden; Er zijn er immers heel wat verschillende symbolen die een bepaald wasvoorschrift voorschrijven. Apr 16, 2018 · dus dit betekenen die symbolen op het waslabel. Wasvoorschriften terstal familiemode.geen chloorhoudend middel gebruiken / niet bleken. Elke keer als je kleren en ander wasgoed in de wasmachine wilt stoppen kom je ze tegen; Huishoudcoach zamarra kok heeft de oplossing voor je. Wat is de wassymbolen op het waslabel? 200°c 3 beperkt programma Bedrukte herenkleding max. Wat is het waslabel voor de fijne was? More images for tekens waslabel » 200°c 3 beperkt programma max. Bovendien geven de symbolen ook tips voor een professionele reiniging en de te gebruiken bleekmiddelen. Betekenis van de wassymbolen op het waslabel.

Hieronder vindt u een overzicht van de betekenis van de wassymbolen. 150°c 5 normaal programma u enkel chloorvrij bleken,b drogen op lage temperatuur max. Huishoudcoach zamarra kok heeft de oplossing voor je. Wasvoorschriften terstal familiemode.geen chloorhoudend middel gebruiken / niet bleken. Een strijkijzer geeft aan dat het gestreken mag worden.

Cosy by Cindy - Altijd iets leuks te vinden: Stickers en waslabels maken met de Silhouette Cameo
Cosy by Cindy - Altijd iets leuks te vinden: Stickers en waslabels maken met de Silhouette Cameo from 1.bp.blogspot.com
Wat is het waslabel in de wasmachine? Het waslabel voor de fijne was kan je herkennen aan de strepen onder het symbool. 2 normaal programma p max. Er zijn er immers heel wat verschillende symbolen die een bepaald wasvoorschrift voorschrijven. Wasvoorschriften terstal familiemode.geen chloorhoudend middel gebruiken / niet bleken. Wat is het waslabel voor de fijne was? Wat is de wassymbolen op het waslabel? Op elk waslabel vind je normaal gesproken 5 basisvoorschriften, die je vertellen hoe je het kledingstuk op de juiste manier moet wassen, drogen en strijken, zodat het kledingstuk lang mooi blijft.

Naast de tekens staan op de waslabels ook vaak bijkomende instructies (plat drogen, apart wassen, enz …).

Wat is de wassymbolen op het waslabel? Een strijkijzer geeft aan dat het gestreken mag worden. Aug 07, 2021 · waslabels betekenis : Bovendien geven de symbolen ook tips voor een professionele reiniging en de te gebruiken bleekmiddelen. Lees ook die heel aandachtig. Naast de tekens staan op de waslabels ook vaak bijkomende instructies (plat drogen, apart wassen, enz …). Wedden dat jij ook weleens hoofdschuddend naar het waslabel in een kledingstuk hebt gekeken? Elke keer als je kleren en ander wasgoed in de wasmachine wilt stoppen kom je ze tegen; U komt deze wasvoorschriften dus overal tegen, gelijk waar uw kledij vervaardigd werd. 110°c f mild proces 6 beperkt programma niet bleken n Op elk waslabel vind je normaal gesproken 5 basisvoorschriften, die je vertellen hoe je het kledingstuk op de juiste manier moet wassen, drogen en strijken, zodat het kledingstuk lang mooi blijft. More images for tekens waslabel » Deze wastekens zijn trouwens internationaal.

0 Response to "Tekens Waslabel : Wasvoorschriften - Oldenzaalse Strijkservice & Kledingverander Atelier"

Een reactie posten

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel